Känner du igen dig i något av följande?:

Känner du att du lätt smittas av energier och andras människors sinnesstämningar?

Bryr du dig så mycket om andras välmående att du lätt bortprioriterar ditt eget?

Har du svårt att sätta gränser och stå upp för dig själv inför andra?

Brottas du med mycket oro, katastroftankar och känslor av att inte duga som du är?

Längtar du efter förståelse, igenkänning och att få känna dig ok som den du är?

Önskar du få verktyg att lättare navigera i livet som högkänslig?

Då kanske vägledningssamtal är något för dig?

I dessa samtal hoppar vi över kallpratet (som högkänsliga ju gärna gör) och går direkt till kärnan i det du vill prata om. Jag vägleder genom att lyssna in och ställa reflekterande frågor, allt för att du ska få en djupare medvetenhet om dig själv och vad du längtar efter. I dessa samtal fokuserar vi mycket på att du ska få insikt och förståelse för hur högkänsligheten påverkar dig i ditt liv och hur du kan skapa mer lätthet och glädje i ditt liv som högkänslig. Vi fokuserar också på energiförståelse, känslohantering och förändringsarbete.

Stresshanteringssamtal för högkänsliga:

Jag erbjuder även samtal i stresshantering för högkänsliga. Eftersom vi som är högkänsliga har ett känsligare nervsystem, tar in fler intryck och stimuli och bearbetar dessa djupt så är vi också mer sårbara för stress och utmattning.

Även under dessa samtal fokuserar vi på energiförståelse och känslohantering, men vi pratar även om vikten av gränssättning, självmedkänsla och att välja för dig. Vi pratar även rent konkret om vad du kan göra för bli medveten om hur stressen påverkar dig i dagsläget och vad du kan göra för att hantera den. Vi fokuserar både på nuläge och önskat läge framåt.

Samtalen sker antingen över telefon eller på plats i Halmstad.

Fördelar med vägledningssamtal över telefon:

Du sparar tid eftersom du slipper resa till och från samtalet.

Du kan vara i en miljö där du redan känner dig trygg

Samtal via telefon minskar mängden intryck och stimuli eftersom du kan fokusera på endast ett sinne, nämligen hörseln. På så vis kan du lättare stänga ute andra stimuli och bara fokusera på det som sägs i samtalet.

För att boka in ditt samtal klicka på rubriken “Boka direkt” här ovan! Skulle du önska en annan tid än de som finns tillgängliga på Boka direkt så bara hör av dig så ser vi om det går att lösa!

[BTEN id="246"]