Just nu har jag inga inplanerade föreläsningar


”Att sitta fast i sina tankar”- inspelad onlineföreläsning om oro

Fastnar du ofta i tänk-om tankar? Hindras du i ditt liv av olika rädslor som lamslår dig?

Är du orolig för att tappa känslan av kontroll? Du är inte ensam om att känna såhär!

I denna föreläsning pratar jag om vad oro gör med oss, varför oro uppstår, olika typer av oro/orostankar och framförallt

– Hur kan vi lära oss att släppa taget om oron?

När du köper denna inspelade föreläsning får du med dig konkreta tips och verktyg som du kan börja använda direkt. Föreläsningen varvas med egen reflektion så ta gärna tillfället i akt att reflektera kring din situation och se hur du kan göra för att förändra den.

Kostnad: 375:-

Hoppas att du ska känna att föreläsningen bidrar till dig & att du kan få med dig lite nya insikter & verktyg!


Onlineföreläsning om ångest

På ett personligt och målande sätt pratar jag i denna onlineföreläsning om vad ångest innebär, vilka olika typer av ångest det finns, vanliga symtom på ångest samt varför ångest uppstår. 

Du får med dig ökad kunskap och förståelse kring ångest och vad det beror på, dessutom får du lära dig hur du kan hantera dina känslor och ta dig igenom ångesten samt hur du kan skapa goda förutsättningar i ditt liv för att må bra (och förhoppningsvis slippa få ångest).

Föreläsningen varvas med egen reflektion och avslutas med en kort frågestund.

Kostnad: 300:-

Att tänka & känna på djupet- en föreläsning om högkänslighet

Välkommen att vara med på en föreläsningskväll om personlighetsdraget högkänslighet!

Under föreläsningen får du lära dig mer om hur vanligt högkänslighet är, hur man vet om man är högkänslig, vanliga styrkor & utmaningar som högkänslig och inte minst- få tips på hur du kan leva ett lyckligt och hållbart liv som högkänslig i ett samhälle med fokus på prestation och effektivitet.

Detta vill du inte missa!

Kostnad: 295:-


Konsten att vara här & nu- workshop om mindfulness (medveten närvaro)

Välkommen på en kväll i närvarons tecken!

Har du en ständigt närvarande inre stress och negativa tankar som ofta pockar på uppmärksamhet? Längtar du efter att vara mer närvarande i nuet?

Med mindfulness släpper vi taget om vår autopilot och börjar istället göra medvetna val. Dessutom hjälper träning i mindfulness oss att lugna ned tanketjatter, oro och stress samt öka vår förmåga att hantera förändringar, reglera känslor och möta livet som det är, här och nu.

I vår workshop om mindfulness får du ta del av både teori, praktiska övningar i mindfulness samt reflektionsövningar, allt för att du ska få med dig kraftfulla och användbara verktyg att fortsätta ha med dig av i din vardag.

Kostnad: 295:-