“På djupet med systrarna HSP”

En podcast av systrarna Josefine Henriksson (Tankar om högkänslighet) & Caroline Svensson (Hållbar hälsa stresshantering) om livet som sensitiv/högkänslig med alla dess fördelar och utmaningar. Här pratar de om det som de tycker är viktigt på riktigt, i flera avsnitt intervjuar de också en gäst kring dennes livsresa, genom teman som relationer, känslor, livserfarenheter, sårbarhet och inre styrka.

Caroline arbetar som stresspedagog/stresscoach med KBT-inriktning & Josefine arbetar som högkänslighetsterapeut. De är även båda utbildade mindfulnessinstruktörer. Caroline & Josefine har båda en bakgrund inom förskolans/skolans värld.

Förutom podden så skapar de även kurser, föreläsningar & retreats tillsammans med inriktningen “stresshantering för högkänsliga” Läs mer under flikarna “retreat”, “kurser” & “på gång just nu”!.

“På djupet med systrarna hsp” finns att lyssna på bl.a. på Spotify, Soundcloud & Podcaster. Lämna gärna ett betyg/kommentar kring podden i din poddspelare så att fler kan hitta till den! 🙂

Här nedan kan du lyssna på de senaste avsnitten av

“På djupet med systrarna HSP”:

  • I detta avsnitt har vi med oss Madeleine Magnusson, multikonstnär inom temat hälsa. Förutom yoga, mindfulness, tapping och rosenmetoden så har hon x antal andra utbildningar inom hälsa och friskvård i sitt bagage. Hon har även utvecklat en helt egen behandlingsmetod! Madeleine jobbar även med coaching och personlig utveckling, hennes hjärteämne är att hjälpa kvinnor […]
  • I detta avsnitt pratar vi om alltifrån pms till överstimulering och vikten av att välja för sig. Men framförallt pratar vi om vad mindfulness (medveten närvaro) är för oss, varför det är så bra för oss högkänsliga och hur träning i mindfulness har förändrat våra liv.
  • I ditt här avsnittet pratar de högkänsliga systrarna och entreprenörerna Jossan och Carro om de nya spännande saker de har på gång i sitt liv just nu! Som vanligt blir det ett öppet och ärligt samtal med skratt, tankar och reflektioner blandat med lite av de verktyg de fått med sig längs vägen till ett […]

Lämna gärna ett betyg/kommentar kring podden i din poddspelare så att fler kan hitta till den!

Sagt om podden:

“Jag älskar er podd! Helt klart min favoritpodd i ämnet och överlag! Ni är så kompetenta och otroligt fina som delar med er på det sätt ni gör, det ger såå mycket!”

“Heja er! Lyssnade på podden och den var så lättsam att lyssna på och så otroligt mycket igenkänningsfaktor för mig! Tack för att jag fick bekräftat att jag inte är så “fel”, det gör att jag kan somna gott ikväll. Keep up the good work!”

“Tack för en fin podd! Känner mig inspirerad att fortsätta sprida kunskapen om högkänslighet!”