– en podcast om högkänslighet, personlig utveckling & livsberättelser

”Systrarna HSP”

”På djupet med systrarna hsp” är en podcast av systrarna Josefine Henriksson (Tankar om högkänslighet) och Caroline Svensson (Hållbar hälsa stresshantering) om livet som sensitiv/högkänslig med alla dess fördelar och utmaningar. Här pratar de om det som de tycker är viktigt på riktigt, så som personlig utveckling, relationer och hur man känner inre lycka. Dessutom bjuder de ofta in en gäst till att prata om kring sin livsresa, genom teman som känslor, livserfarenheter, sårbarhet och inre styrka.

Caroline arbetar som stresspedagog/stresscoach med KBT-inriktning och Josefine arbetar som samtalsterapeut med inriktning högkänslighet & känslohantering. Därtill är båda också utbildade mindfulnessinstruktörer. Caroline och Josefine har båda en bakgrund inom förskolans/skolans värld.

Förutom podden så skapar de även kurser, föreläsningar och retreats tillsammans med inriktningen ”stresshantering för högkänsliga” Läs mer under flikarna ”retreat”, ”kurser” och ”på gång just nu”!.

”På djupet med systrarna hsp” finns att lyssna på bl.a. på Spotify, Soundcloud & Podcaster. Lämna gärna ett betyg/kommentar kring podden i din poddspelare så att fler kan hitta till den! 🙂

Här nedan kan du lyssna på de senaste avsnitten av

”På djupet med systrarna HSP”:

  • I det här avsnittet får vi möta systrarnas mamma och storasyster. Det blir ett öppet, personligt och förtroligt samtal om deras relationer sinsemellan, likheter och olikheter inom familjen samt om vad som format systrarna till de personer de är idag.
  • I detta avsnitt pratar systrarna med den härliga inspiratören, entreprenören och vägledaren Lina Karlsson, grundare av Besjälat och Free Movement Foundation. Det blir ett samtal om allt från frigörande dans, till den viktiga men viskande intuitionen, till universell energi, till tidigare […]
  • I det här avsnittet pratar systrarna om vänskap och varför det ibland kan kännas så svårt, kanske speciellt som introvert högkänslig. Jossan berättar öppet och personligt och hur detta varit för henne genom livet och också om Instagraminlägget hon postade i […]

Lämna gärna ett betyg/kommentar kring podden i din poddspelare så att fler kan hitta till den!

Sagt om podden:

”Jag älskar er podd! Helt klart min favoritpodd i ämnet och överlag! Ni är så kompetenta och otroligt fina som delar med er på det sätt ni gör, det ger såå mycket!”

”Heja er! Lyssnade på podden och den var så lättsam att lyssna på och så otroligt mycket igenkänningsfaktor för mig! Tack för att jag fick bekräftat att jag inte är så ”fel”, det gör att jag kan somna gott ikväll. Keep up the good work!”

”Tack för en fin podd! Känner mig inspirerad att fortsätta sprida kunskapen om högkänslighet!”