En podcast av Josefine Henriksson (Tankar om högkänslighet) & Martina Hårdstål (Högkänslighetscoachen). Tillsammans brinner vi för att öka kunskapen kring högkänsliga barn (1/5 av alla barn) i samhället.

I podden delar vi med oss av kunskap, forskning, egna erfarenheter samt tips kring högkänsliga barn.

“Podden om högkänsliga barn” har över 16 000 lyssningar & finns bl.a. på Spotify, Podcaster och Soundcloud. Du kan också lyssna på de senaste avsnitten här nedan!

  • I detta avsnitt pratar vi om vanliga utmaningar för högkänsliga barn under sommar och semester. Vad kan vara bra att tänka på för att undvika överstimulering, besvikelser och utbrott? Hur kan man hitta en balans mellan att hålla fast vid rutiner och att samtidigt kunna vara lite semesterspontan och vilka är våra bästa tips för […]
  • I det här avsnittet möter vi kuratorn Hanna Elg som jobbar på två låg- och mellanstadieskolor i Karlskrona. Hanna delar med sig av sin bild av hur barnen mår i dagens samhälle och vilken som är den främsta anledningen till att en elev kommer till henne för samtal. Vi pratar även specifikt om de högkänsliga […]
  • I det här avsnittet intervjuar vi Micke Gunnarsson som är en sann inspiratör inom personlig utveckling. Han har över 20 års erfarenhet av att arbeta med våra barn och unga inom självledarskap och medkänsla. Han är en flitigt anlitad föreläsare och kursledare. Lyssna och inspireras av hans kunskap och egna erfarenheter!

Lämna gärna ett betyg/kommentar kring podden i din poddspelare så att fler kan hitta till den & så att kunskapen kring högkänsliga barn kan nå ut till fler!