RETREAT FÖR HÖGKÄNSLIGA, grundnivå

2- 4 oktober 2020

-med fokus på stresshantering, känslohantering & återhämtning

Den 2-4 oktober 2020 anordnar jag, Josefine Henriksson, dipl högkänslighetsterapeut & mindfulnessinstruktör tillsammans med Caroline Svensson, ett efterlängtat retreat för högkänsliga på vackra Säbyholms gård, strax utanför Laholm i Halland.

Under retreatet får du möjlighet att återhämta dig, träffa likasinnade och få tips på verktyg för stresshantering & känslohantering. Allt för att du ska få en ökad medvetenhet om vad du behöver för att må bra i ditt liv som högkänslig, inte minst nu i denna tid av ökad oro och ovisshet.

Vår förhoppning är att du under retreatet ska få uppleva och känna harmoni, stillhet och sinnesro samt ett större inre lugn. Både genom att få ta del av teori om högkänslighet och stresshantering, men kanske framförallt genom praktiska övningar, såsom till exempel övningar i medveten närvaro, avslappnande yoga och gemensamma reflektioner.

Vi hoppas att du ska lämna retreatet med en ökad känsla av tillåtande, lugn, öppenhet, glädje och nyfikenhet. Och att du framförallt nått en ökad medvetenhet om dig själv och hur högkänsligheten påverkar dig i ditt liv.

Din investering: 3800:-

Är du medlem i Sveriges förening för högkänsliga? Då får du 300:- rabatt på detta retreat

Följande ingår: Teori, praktiska övningar, gemensamma reflektioner. Dessutom ingår frukost, lunch, fika samt middag under hela retreatet. Varje deltagare får även ett kurskompendium samt anteckningsblock.

Observera att kostnad för boende tillkommer om 650kr/natt för eget rum. För att minska risken för smittspridning erbjuder vi endast separata sovrum vid detta tillfället. Därmed tar vi endast emot 7 deltagare, så vänta inte med din anmälan!

Vi håller oss uppdaterade angående riktlinjer och rekommendationer kring den rådande situationen med Covid-19 och förbehåller oss rätten att ställa in retreatet om det skulle bli aktuellt.

Alla som deltar på retreatet undviker kroppskontakt, är noga med att hålla avstånd och tvätta händerna samt att använda handsprit. Vi hoppas därtill att vädret tillåter att vi spenderar merparten av tiden utomhus.

Klicka på länken nedan för mer detaljerad information kring preliminärt schema, transport, villkor m.m.!

Sista anmälningsdatum är den 18 september!

För anmälan eller frågor kontakta:

Caroline Svensson
Diplomerad stresspedagog & mindfulnessinstruktör
caroline@hallbarhalsahalmstad.se
070- 318 60 51

Välkommen! Vi ser fram emot att träffa dig!
Varma hälsningar
Caroline & JosefineRETREAT FÖR FÖRÄLDRAR TILL

HÖGKÄNSLIGA BARN

6-8 november 2020

Den 6-8 november 2020 anordnar jag tillsammans med min kollega Martina Hårdstål ett efterlängtat retreat för föräldrar till högkänsliga barn på vackra Säbyholms gård, strax utanför Laholm i Halland (se bilder längre upp på den här sidan) . Det är även vi som tillsammans har podcasten “Podden om högkänsliga barn” vilken i skrivande stund har ca 8000 lyssningar.

Under retreatet varvar vi teori med praktiska övningar, reflektioner samt avslappning. Du får ta del av teori och tips på “verktyg” att använda dig av i mötet med ditt högkänsliga barn. Dessutom får du en unik möjlighet att träffa andra föräldrar till högkänsliga barn för att utbyta tips och erfarenheter samt inspireras av varandra.

Under retreatet får du tillfälle att reflektera kring ditt föräldraskap i en lugn och avkopplande miljö. Här får du möjlighet att landa, återhämta dig och få tid för reflektion och eftertanke.

Vår förhoppning är att du under retreatet ska få en ökad kunskap och förståelse för högkänslighet och högkänsliga barn. Vi hoppas även att du när du lämnar retreatet ska känna dig stärkt i ditt föräldraskap och känna större tilltro till dig själv som förälder.

Din investering: 3780:-

Bokar du innan den 6/10 eller är du medlem i Sveriges förening för högkänsliga? Då får du 300:- rabatt på detta retreat!

Följande ingår: Teori, praktiska övningar, gemensamma reflektioner. Dessutom ingår frukost, lunch, fika samt middag under hela retreatet.

Observera att kostnad för boende tillkommer om 650kr/natt för eget rum. Pga situationen med Covid-19 så hyr vi i dagsläget endast ut enkelrum, undantaget nära relationer.  Prata med oss angående vilket boende som passar dig i samband med att du bokar ditt retreat.

Max antal deltagare är 10st, så vänta inte med din anmälan!

Vi håller oss uppdaterade angående riktlinjer och rekommendationer kring den rådande situationen med Covid-19 och förbehåller oss rätten att ställa in retreatet om det skulle bli aktuellt.

Alla som deltar på retreatet undviker kroppskontakt, är noga med att hålla avstånd och tvätta händerna samt att använda handsprit. Vi hoppas därtill att vädret tillåter att vi spenderar en del av tiden utomhus.

Klicka på länken nedan för mer detaljerad information kring preliminärt schema, transport, villkor m.m.!

Sista anmälningsdatum är den 23 oktober!!

För anmälan eller frågor kontakta:

Martina Hårdstål
Diplomerad högkänslighetsterapeut, yogainstruktör & ledarskapscoach
martina.hardstal@hogkanslighetscoachen.nu
070- 63 56 53

Josefine Henriksson
Diplomerad högkänslighetsterapeut, mindfulnessinstruktör & leg lärare år f-5
josefine@tankaromhogkanslighet.se
0736- 23 26 84

Välkommen! Vi ser fram emot att träffa dig!
Varma hälsningar
Josefine & Martina

[BTEN id="246"]