OBS! Detta retreat är FULLT, men hör gärna av dig för att hamna på reservlistan eller kom och var med på retreat (samma plats & upplägg) den 2-4 oktober 2020 (mer info kommer längre fram!)

RETREAT FÖR HÖGKÄNSLIGA,

3-5 augusti

-fokus på stresshantering, känslohantering & återhämtning

Den 3-5/8- 2020 anordnar jag tillsammans med Caroline Svensson, dipl stresspedagog & mindfulnessinstruktör, ett efterlängtat retreat för högkänsliga på vackra Säbyholms gård, strax utanför Laholm i Halland.

Under retreatet får du möjlighet att återhämta dig, träffa likasinnade och få tips på verktyg för stresshantering & känslohantering. Allt för att du ska få en ökad medvetenhet om vad du behöver för att må bra i ditt liv som högkänslig, inte minst nu i denna tid av ökad oro och ovisshet.

Vår förhoppning är att du under retreatet ska få uppleva och känna harmoni, stillhet och sinnesro samt ett större inre lugn. Både genom att få ta del av teori om högkänslighet och stresshantering, men kanske framförallt genom praktiska övningar, såsom till exempel övningar i medveten närvaro, avslappnande yoga och gemensamma reflektioner.

Vi hoppas att du ska lämna retreatet med en ökad känsla av gemenskap, värme och vänlighet. Och att du framförallt nått en ökad medvetenhet om dig själv och hur högkänsligheten påverkar dig i ditt liv.

Din investering: 3000:-

—–Boka din plats innan 6/7 så får du 300:- rabatt! —–

Är du medlem i Sveriges förening för högkänsliga? Då får du 200:- rabatt på detta retreat

Följande ingår: Teori, praktiska övningar, gemensamma reflektioner. Dessutom ingår frukost, lunch, fika samt middag under hela retreatet. Varje deltagare får även ett kurskompendium samt anteckningsblock.

Observera att kostnad för boende tillkommer om 650kr/natt för eget rum. För att minska risken för smittspridning erbjuder vi endast separata sovrum vid detta tillfället. Därmed tar vi endast emot 7 deltagare, så vänta inte med din anmälan!

Vi håller oss uppdaterade angående riktlinjer och rekommendationer kring den rådande situationen med Covid-19 och förbehåller oss rätten att ställa in retreatet om det skulle bli aktuellt.

Alla som deltar på retreatet undviker kroppskontakt, är noga med att hålla avstånd och tvätta händerna samt att använda handsprit. Vi hoppas därtill att vädret tillåter att vi spenderar merparten av tiden utomhus.

Klicka på länken nedan för mer detaljerad information kring preliminärt schema, transport, villkor m.m.!

Sista anmälningsdatum är den 20 juli!

För anmälan eller frågor kontakta:

Josefine Henriksson
diplomerad hsp-terapeut & mindfulnessinstruktör
josefine@tankaromhogkanslighet.se
0736-232684

Välkommen! Vi ser fram emot att träffa dig!
Varma hälsningar
Caroline & Josefine[BTEN id="246"]